Известная украинская телеведущая Ольга Фреймут рассказала своим поклонникам о поездке в родной город Львов. Звезду пригласили провести церемонию награждения “ТОП-50 успешных женщин Львовщины“.

Читай также: Ольга Фреймут показала архивное фото с Педаном и Притулой

В поездку Фреймут отправилась не сама. Во Львов вместе с мамой поехали Валерий и Евдокия.

На своей странице в Instagram телеведущая разместила кадр, на котором позирует с зонтиком возле университета имени Ивана Франко. Именно там знаменитость училась на факультете журналистики.

В подписи к новому фото звезда рассказала, как знакомила младших детей с родным городом.

Прокинутися у Львові - прокинутися в дитинстві . Увесь ранок роздивлялися крізь вікно людей на вулиці. На широких підвіконнях номеру місця вистачило на мене, Валерія та Євдокію . Аж п`ять вікон в одній кімнаті ... Розповідала дітям : “Ось через дорогу вікна моєї університетської аудиторії... Бачите гарну будівлю із барельєфами ? Це мій університет!.. А ось пан переходить дорогу - без волосся, Валерій, так. Бо не носив у дитинстві шапку... Євдокія! А ось машина з морозивом ; і бабунечка з порожнім пакетиком - біжить на Краківський ринок купити картопельку і зіллячко. Валерій, а бачиш панянку у нових туфельках?- їй йти незручно , певно нині святкує День народження...“. Милий Львів. Тепер я знайомлю тебе з моїми дітьми, - трогательно подписала снимок Ольга Фреймут.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокинутися у Львові - прокинутися в дитинстві . Увесь ранок роздивлялися крізь вікно Bankhotel Lviv @bankhotellviv людей на вулиці .На широких підвіконнях номеру місця вистачило на мене, Валерія та Євдокію . Аж п`ять вікон в одній кімнаті ... Розповідала дітям : «Ось через дорогу вікна моєї університетської аудиторії ... Бачите гарну будівлю із барельєфами ? Це мій університет !.. А ось пан переходить дорогу - без волосся, Валерій , так. Бо не носив у дитинстві шапку ... Євдокія ! А ось машина з морозивом ; і бабунечка з порожнім пакетиком - біжить на Краківський ринок купити картопельку і зіллячко. Валерій , а бачиш панянку у нових туфельках ?- їй йти незручно , певно нині святкує День народження...». Милий Львів. Тепер я знайомлю тебе з моїми дітьми .

Допис, поширений FreimutOlia (@freimutolia)

Ранее Ольга Фреймут поделилась “шокирующим“ отрывком из новой книги.