Перший конкурс, який учасникам «Х-Фактору» необхідно буде пройти, називається «30 секунд». Саме за півхвилини виконавці повинні заспівати уривок з пісні та показати у ньому себе з виграшного боку. Хтось спробує зробити ставку на емоції, інші - показати свій вокал. А один з учасників - Щерба, який запам'ятався на кастингах своєю скандальністю, підготувався завчасно та спеціально до тренувального табору схуд на 15 кілограм. Чи допоможе це хлопцеві?

Відразу ж після виступу судді оголосять, хто пройде в наступний тур, а хто покине проект назавжди. Члени журі будуть нещадні, адже на цьому етапі з мрією Х розпрощаються близько 100 учасників.

Читай также: Найепатажніші учасники “Х-Фактор 9“ гурт “Пасть Крокодила“ - хто вони?

Але успішне проходження цього випробування - ще не привід видихнути з полегшенням, адже далі конкурсантів чекає не менш підступне завдання - необхідно заспівати пісню, яку для них виберуть конкуренти. І більшість виявляться не готовими боротися чесно.

Учасники говорять:

Я хочу їй вибрати таку пісню, щоб вона не відповідала їй; Треба брати хитрістю, харизмою та забороненими методами.

За підсумками цього випробування в шоу має залишитися лише 24 найкращих. Хто з учасників успішно подолає всі змагання і отримає шанс виступити в прямих ефірах, глядачі побачать уже в суботу, 10 листопада, о 19:00 в ефірі вокального шоу “Х-фактор 9“ на СТБ.


Нагадаємо, у минулому ефірі “Х-Фактору 9“ на сцену повернувся секс-символ 90-х.