Украинская телеведущая Валентина Хамайко решила запустить новую волну воспоминаний в Instagram. Валентина Хамайко перед последним звонком во всех школах Украины решила показать свое школьное фото.

Читайте также: Мила Еремеева и Денис Реконвальд вместе появились на "Золотій Жар-птиці"

Валентина Хамайко опубликовала фото с последнего звонка в своей 76-ой школе. Это было в 1998 году. То есть Валентина Хамайко поделилась снимком 20-летней давности:

23 травня 1998 р... останній дзвінок в школі 76....
20 років минуло!!! Важке було літо...багато вагань і багато думок і ще більше рішень, які різко довелось приймати самостійно...
Поряд мої однокласниці: Юля Бакун і Лена Стрельнікова)) а десь за кадром залишився Владік Соломінчук... він досі гуртує нас усих!!!
Дякую Школа. Пропоную дістати свої шкільні фото і влаштувати в Instagram та Facebook нову хвилю спогадів

 

23 травня 1998 р... останній дзвінок в школі 76.... 20 років минуло!!! Важке було літо...багато вагань і багато думок і ще більше рішень, які різко довелось приймати самостійно... Поряд мої однокласниці: Юля Бакун і Лена Стрельнікова)) , а десь за кадром залишився Владік Соломінчук....він досі гуртує нас усих!!! Дякую Школа✨ Пропоную дістати свої шкільні фото і влаштувати в instagram та Facebook нову хвилю спогадів🌈

Допис, поширений Валентина Хамайко (@valentinakhamaiko)

Пользователи Сети оставили только лесные комментарии под фотографией Хамайко.


Напомним, что Лилия Ребрик показала свою младшую дочь. Ведущая Лилия Ребрик поделилась трогательным снимком.