Руслана и Александр Ксенофонтов женаты уже 21 год. Пара узаконила свои отношения в 1995 году.

Александр всегда поддерживал жену во всех ее начинаниях Кроме того, Ксенофонтов – менеджер, продюсер, соавтор музыки и текстов Русланы.

Сегодня Александр отмечает свое 48-летия. С самого утра успела поздравить именинника его знаменитая жена:

Читай также: В Крыму запрещают ставить на радио Джамалу, Руслану и Скрипку

“У мого Сашка сьогодні День народження! Що б я не написала, я все одно не зможу передати все, що хочу сказати як вголос, так і пошепки йому на вушко...

Кохання моє неземне! Все змінюється довкола нас... та я щасливіша щодня, бо є ТИ. Все спалахує і зникає довкола нас... та я натхненніша щодня, бо є ТИ. Все рухається і зупиняється довкола нас... та я стаю все більш закохана, бо є ТИ. Все, що в мене є, – це ТИ. Все, що я роблю, це ДЛЯ ТЕБЕ. Все, чим я живу і дихаю, завжди був і будеш ТИ. Нехай світи народжуються і зникають, нехай земні і неземні речі існують за своїми законами – сила мого кохання до тебе здатна перевернути Всесвіт заради однієї твоєї простої усмішки.

Твоя скромність і простота, справжність і відвертість, сила і талановитість завжди мене вражала і вражатиме... Ти і є мій єдиний та неповторний. Я нікого не бачу і не хочу бачити, крім Тебе! Навіщо ще хтось, якщо доля подарувала мені Тебе!? Сьогодні і завжди все тільки для тебе!!! Кохаю тебе так, як можливо і неможливо...Кохаю тебе так, як можна і не можна... Кохаю тебе... Просто кохаю і все! З Днем народженням, щастя моє! Ця весна для тебе!“ – написала певица.

Напомним, что Руслане на голову наложили швы.

Смотри интервью с певицей:

[видео более недоступно]