Maison Francis Kurkdjian 一 це люксовий парфумерний будинок, штаб-квартира якого знаходиться у Парижі. Засновником бренду є француз з вірменським корінням Франсіс Куркджян, якого вважають одним із найвідоміших «носів» сучасності. Саме Куркджян створив культовий аромат Le Male для бренду Jean Paul Gaultier (на той момент йому було всього 24 роки). Також він є автором понад 40 ароматів для відомих дизайнерів і світових будинків моди (Burberry, Nina Ricci, Yves Saint Laurent, Kenzo, Christian Dior тощо). Тільки от власний парфумерний бренд Куркджян створив аж у 2009 році разом з бізнесменом Марком Чайя.

Франсіс Куркджян зі своїм великим багажем знань парфумерного мистецтва, природним талантом і пристрастю до ароматів створює справжні шедеври. Парфуми цього бренду є унікальними та містять непередбачувані та оригінальні дорогоцінні натуральні компоненти. Аромати цього бренду мають лаконічні і прості флакони, адже за концепцією бренду головне 一 не форма, а зміст. Парфумерію Francis Kurkdjian обирають люди по світу і відомі селебріті. Придбати їх можна на EVA.UA.

То які ж вони, культові аромати Куркджян? Ось кілька найпопулярніших.

Baccarat Rouge 540

Baccarat Rouge 540
Baccarat Rouge 540
пресслужба

Про цей вишуканий аромат, мабуть, чули всі. Його створили у 2015 році 一 до 250-річного ювілею легендарного виробника кришталевих виробів Baccarat. Baccarat Rouge 540 особливо полюбляють українські зірки. Куркджян хотів передати цим витвором процес утворення кришталю, коли поєднується міцний метал, палкий вогонь і нестримна майстерність творця. Назва аромату, його звучання і золотисто-червоний флакон символізують поєднання кристалів і 24-каратного золота за температури 540 градусів за Цельсієм. Це все заради того, щоб досягти кривавого червоного кольору кришталю.

Ця елегантна парфумована вода належить до групи квіткових східних ароматів. Її композиція містить ноти шафрану, жасмину, сірої амбри, кедру, смоли ялини та амбервуд. 

Aqua Universalis

Aqua Universalis
Aqua Universalis
пресслужба

Це один із перших ароматів бренду, який випустили у 2009 році. Він підходить як для чоловіків, так і для жінок. Туалетна вода Aqua Universalis 一 це класика. Її гармонійне та універсальне звучання підійде будь-якому образу. 

Аромат Aqua Universalis належить до групи ароматичних. У його композиції гармонійно поєдналися ноти конвалії, бергамота, лимона, мускусу, апельсина та апельсинового цвіту, а також деревні акорди. Цей свіжий аромат чудово звучатиме у теплу пору року, урівноважуватиме спекотні дні своєю легкістю. 

A La Rose

Це легкий і чуттєвий аромат, який є втіленням справжньої жіночності і ніжності. Жіночу парфумовану воду створили у 2014 році. Парфумера на це надихнула картина молодої Марії-Антуанетти, яка тримає у руці розкритий бутон свіжої троянди.

Аромат A La Rose належить до групи квіткових. Він відрізняється шляхетним і витонченим звучанням. Композиція цього аромату досить різноманітна.

  • Верхні ноти складають калабрійський бергамот і каліфорнійський апельсин.
  • Ноти серця утворює квітковий букет з болгарської троянди, троянди з Грасса, фіалки і магнолії.
  • Базові ноти формують пряні мускус і кедр.

Petit Matin

Уявіть вранішню самотню прогулянку порожніми вулицями Парижа, коли перші промінчики сонця пробиваються крізь старовинну архітектуру і ледь торкаються шкіри. Саме така атмосфера і надихнула парфумера створити цей ароматичний шедевр у 2016 році. Petit Matin підходить і для жінок, і для чоловіків. Шляхетний, свіжий і романтичний аромат надихає і заспокоює. 

Парфуми Petit Matin належать до групи ароматичних зелених. У композиції гармонійно поєднуються ноти лимона, лаванди, мускусу, апельсинового цвіту, шипшини та амброксану. Парфумована вода чудово звучить у теплу пору року, врівноважує спеку своїм цитрусовим бадьорим звучанням. 

Розкішні аромати Francis Kurkdjian захоплюють своєю простотою та оригінальністю водночас. Їх неможливо ні з чим сплутати. Ті, хто одного разу спробував ці аромати 一 не може від них відмовитися. Адже любов до парфумерії Francis Kurkdjian 一 вічна.


Вам будет интересно почитать на Ivona: