Ви бажаєте здійснити шопінг, проте вам не ходити по магазинам на самоті? Візьміть із собою коханого чоловіка. Умовити його буде не важко, головне, врахувати кілька порад від Ivona.

Ваш чоловік, звісно, впирається як ніколи, оскільки уявляє собі всю цю нескінченну біганину по магазинах, примірочні, нудьгування, ваші запитання і прохання про поради, а також жахливу штовханину, яка незмінно супроводжує шопінг.

Отже, як же вмовити його супроводжувати вас?

Читайте теж: Як підняти собі настрій: обновки та поповнення гардеробу

Справжній шопінг краще робити в реальному магазині. Ви можете щось приміряти, паралельно підібрати ще якісь дрібнички, можете все помацати, - в цьому існує своя романтика. Саме тому треба все ж таки умовити коханого на похід до магазину.

  1. Ви - жінка. Просто пожалійтеся коханому на тему важких сумок, як вам буде нудно і погано без нього в цьому величезному і ворожому торговому центрі. Знову ж кількість народу може стати додатковим аргументом до спільного походу: пожалійтеся, що ви боїтеся такого скупчення людей в одному місці. А хто, як не він, зможе вас врятувати?
  2. Ви ж знаєте свого чоловіка. І здогадуєтеся, чим можна його заманити. Ви знаєте, що саме він любить. Подумайте, про що так мріє ваш коханий, і запропонуйте піти вибрати йому подарунок. А коли він уже в магазині, можна заодно прикупити й інші сто презентів. Головне, заманити!
  3. Пообіцяйте своєму благовірному, що ви не будете заходити в кожен куточок у торговому центрі. А будете ходити цілеспрямовано - зі списком. До того ж ви і самі втомитеся без такої шпаргалки: цілий день провести в магазинах - не жарт.
  4. Обов'язково пообіцяйте і зробіть! Ваш коханий – як та дитина. Щоб він щось зробив корисне для вас, побалуйте його. Зводить після шопінгу в його улюблений ресторанчик. Нехай відведе душу, та й ви напевно зголодніли. Адже в під час відвідування магазинів витрачається величезна кількість калорій!
  5. На щастя, зараз численні бутики обов'язково мають у своєму розпорядженні зони відпочинку, в якій найчастіше можна зустріти чоловіків. Тому нехай ваш чоловік візьме з собою книжку або іграшку, щоб йому було чим зайнятися в очікуванні, поки ви в примірювальній перебираєте сто вісімнадцяте плаття.

    Читайте теж:  Як спровокувати чоловіка на поцілунки: ТОП-8 порад

  6. І останнє. Мудрі психологи вивчили наші і чоловічі шопінг-походи і визначили, що жінки і чоловіки можуть спільно ходити по магазинах лише 72 хвилини. І це без бажання влаштувати скандал одне одному. Після закінчення фатальних хвилин чоловік втомлюється настільки, що навідріз може відмовитися від заходу до будь-якого, навіть найпотрібнішого магазину.
  7. А ось жінка може продовжувати шопінг ще майже півгодини. Тому все ж вибирайте подарунки зі списком. І завітайте зі своїм чоловіком до ресторану не один раз, а двічі. Раптом після насичення він буде здатний витримати ще 72 хвилини.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як зробити ваші стосунки міцніше.